Genoa – Inter

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Genoa gästas av storklubben Inter, hemma på Luigi Ferraris under lördag. Klubben säkrade kontraktet, med fyra poängs marginal, förra säsongen. Genoa har därefter rest sig ifrån den absoluta botten och hittas på elfteplats. Hemmalaget inledde nya säsongen med en övertygande 4-1-seger mot Crotone. Laget följde upp premiären med en betydligt sämre insats, en 6-0-torsk mot Napoli.

Inter är naturligtvis klara favoriter inför denna tillställningen. Laget var visserligen sylvassa redan ifjol, men klubben föll på mållinjen när Juventus tog hem titeln med en poäng mer. Men nyckelspelare som Romelu Lukaku och Lautaro Martinez är fortsatt kvar i klubben och jag tror på ytterligare en placering i den absoluta toppen. Under lördagen reser Inter till Genoa för att plocka tre poäng.

Jag spelar på raka tvåan till 1,43 @ bethard.

  • Match: Genoa – Inter
  • Spel: Inter (2)
  • Odds: 1,43 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 24/10

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar