Malmö – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö var självklart inte nöjda med kollapsen senast, och är också revanschsugna. Mötet mot Göteborg som väntar, kommer bli rivaliserat Spelare hos blåvitt, bygger på stämningen och matchen kommer bli hetlevrad. Malmöiterna är det bästa laget för stunden och det kommer visas när hemmalaget gästas av Göteborg. Idag finns möjligheter till trepoängare, och säsongens segrare är troligtvis redan korad.

IFK Göteborg har visserligen tagit mer poäng med Roland Nilsson som tränare, men att de skall åka till Malmö och ta tre nya poäng är inget jag ser framför mig på långa vägar. Här vinner hemmalaget rättvist och det är knappast den här matchen som Göteborg, dess stab, spelare och supportrar räknar in som en viktig trepoängare de måste åt. Här ska laget vara glada om de ens lyckas ta poäng.

Jag spelar på raka ettan till 1,46 @ betsson.

  • Match: Malmö – Göteborg
  • Spel: Malmö (1)
  • Odds: 1,46 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 25/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar