IFK Göteborg – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

IFK Göteborg älskar svenska cupen, naturligtvis tack vare att klubben har presterat under senaste åren. Ikväll väntar nästa cupfinal, mot giganterna samt skåningarna Malmö. Formsvackan blir bara längre, och ännu mer tyngd finns på Poya Ashbagis axlar. Hemmalaget har inte vunnit någon av deras sex senaste allsvenska matcher. Hemmalagets senaste vinst kom mot Elfsborg, i just Svenska cupen.

Malmö åker uppåt i landet och stannar till i Göteborg. Där spelas nämligen cupfinalen mot blåvitt under torsdagen, en final med höga förväntningar på. Det här kan bli Malmös dag och det är mycket som talar för just detta. Formen är kanon, lagbygget ser bara bättre och bättre ut. Ola Toivonen har kommit in i det bra och gör skillnad. Malmö blir ett tufft lag att slå i cupfinalen och jag tror på skåningarna här.

Jag spelar på att Malmö vinner trofén till 1,46 @ Unibet.

  • Match: IFK Göteborg – Malmö
  • Spel: Malmö vinner trofén
  • Odds: 1,46 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:45, 30/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar