Dortmund – Zenit

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dortmund tar emot gästande Zenit på Westfalenstadion under onsdag. Dortmund spelar deras andra match av det stundande gruppspelet. Det är en viktig afton för Dortmund, eftersom att laget förlorade första gruppspelsmatchen mot Lazio. Idag skulle en trepoängare vara av stor betydelse, i kampen om ett avancemang. Laget besitter en offensiv briljans och Haaland kan skapa stora problem för Zenit.

Zenit spelade mot Club Brugge senast. Trots hemmaplan och ett favoritskap inför mötet, lyckades inte Zenit upprätthålla de ställda förväntningarna. De stod för en tafatt insats och det slutade med att Club Brugge bärgade hem segern till Belgien. Här ställs Zenit mot ett betydligt tuffare motstånd och oddsen är inte på deras sida efter två insläppta mål senast. Zenit har spelat målrika matcher på sistone.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,48 @ Svenska Spel.

  • Match: Dortmund – Zenit
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,48 @ Svenska Spel
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 28/10

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar