Zenit – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Zenit lyckades med en stabil insats mot gruppfavoriten Chelsea i första omgången. Zenit fortsätter vara vinnande i den inhemska ligan och man har fler goda resultat. Kvällens CL-möte kan bli avgörande kring ryssarnas placering. Tredjeplats, betyder Europa League-slutspel. Naturligtvis kan mycket hända, men det är dessa två som på förhand krigar om tredjeplatsen. Zenit är kanske något stora favoriter.

Malmö kommer från en fin period i Allsvenskan, med två raka segrar. Den senaste blev övertygande och Örebro besegrades med storsiffrorna 5-1 på hemmaplan. Denna gången tar man flyget till Ryssland, där Zenit St. Petersburg väntar. En tuff bortamatch, men också en match som Malmö verkar trivas med om man ser till tidigare år. Skåningarna har en tendens att öka takten ytterligare i denna typ av matcher.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 2,63 @ betsafe.

  • Match: Zenit – Malmö
  • Speltips: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 2,63 @ betsafe
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 18:45, 29/9

SpelbolagBonusLänk
betsafe12000 krSpela här!