Juventus – Zenit

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela artikeln:

Juventus är ifrågasatta efter inledningen på säsongen. Många trodde att dem, efter starten, skulle lyckas vända på skutan. Efter de tre senaste matcherna för klubben, är slutsatsen emellertid annorlunda. Laget har har inte lyckats vinna någon av sina tre senaste matcher. Laget förlorade senaste två mötena, mot Sassuolo respektive Hellas Verona. I Champions League har italienarna inkasserat full pott.

Zenit som har dominerat den inhemska fotbollen de senaste åren gör så även denna säsongen. Där de efter tretton omgångar leder ligan. Zenit har varit i fin form efter förlusten mot Juventus senast. De har vunnit deras två senaste matcher och Zenit har stått för hela elva mål framåt i dessa matcherna. Inför matchen finns de därför goda chanser för Zenit. Likväl tror jag Zenit får det svårt i Turin.

Jag spelar på raka ettan till 1,55 @ bet365.

  • Match: Juventus – Zenit
  • Speltips: Juventus (1)
  • Odds: 1,55 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 2/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!