Coventry – Reading

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Coventry tar emot serieledande Reading under fredagskvällen. Klubben är äntligen tillbaka i andraligan, efter åtta säsongers frånvaro. Klubben spelade i den engelska tredjedivisionen vid namn League One förra säsongen. Men efter ett lyckat ligaspel rakt igenom slutade Coventry etta. Hemmalaget har hunnit spelat åtta ligamatcher med fem tagna poäng. Det har varit lite för många negativa resultat så här långt.

Reading har fått en succéstart på ligasäsongen. Efter åtta spelade matcher hittas de högst upp i tabellen med 22 inspelade poäng. Deras facit lyder sju vinster och en oavgjord såhär långt. Obesegrade Reading ser oerhört starka ut just nu och försvarsspelet har varit oklanderligt. Tre insläppta mål på åtta matcher talar för sig själv. Veljko Paunovic har trots sin korta tid i laget, fått positiva resultat direkt. 

Jag spelar på Reading Draw No Bet till 1,80 @ bet365.

  • Match: Coventry – Reading
  • Spel: Reading DnB
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 29/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar