Watford – Reading

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Watford kommer förmodligen göra comeback i Premier League. Hemmalaget åkte ur högstaligan förra säsongen, men har därefter, visat upp en enorm styrka. Laget har inte låtit nedflyttningen påverka dem, istället har Watford tagit lärdom av dess nederlag förra säsongen. Nu går Watford mot en comeback i Premier League. Nu för tillfället, hittas hemmalaget på andraplats i Championship.

Reading har gjort en bra säsong jämfört med ifjol. Reading har presterat så pass bra att de befinner sig på en av kvalplatserna uppåt just nu. Sjätteplatsen är eftertraktad och Reading får försöka håll hårt om den, konkurrenten Bournemouth jagar nämligen tätt bakom. En bra lägsta nivå har lagt grunden till den fina säsongen. Laget har dock fortfarande en bit upp till tvåan.

Jag spelar på raka tvåan till 1,88 @ betsson.

  • Match: Watford – Reading
  • Spel: Watford (1)
  • Odds: 1,88 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 9/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!