Falkenberg – Djurgården

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Falkenberg återfinns i bottenstriden av Allsvenskan när hemmalaget på söndag tar emot Djurgården. Viktig match för båda lagen, men undertecknad förväntar sig att Djurgården tar tre poäng. Falkenberg har inte varit bra i år, och har endast lyckats vinna fyra matcher och delar sistaplatsen med Kalmar rent poängmässigt. Idag tar de emot formstarka 08-laget som noterats för imponerande insatser.

Djurgården har lyckats kriga upp sig till en andraplats i Allsvenskan efter sina senaste resultat. Mästarna slog Häcken senast med 2-0 och har minskat gapet upp till Malmö till åtta poäng. Ska bli intressant att se hur man avslutar säsongen, det bådar iallafall väldigt gott. Man möter AIK nästa söndag men utöver det har man ett högst överkomligt spelschema. Ska de hota Malmö, så måste man vinna här.

Jag spelar på raka tvåan till 1,72 @ Unibet.

  • Match: Falkenberg – Djurgården
  • Spel: Djurgården (2)
  • Odds: 1,72 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 1/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar