Djurgården – Falkenberg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården plockade en trepoängare borta mot Göteborg efter dramatik på slutet. Göteborgarna hade en spelare mindre på planen efter 34:e minuten. Laget fick en tveksamt tilldömd straffspark. Djurgården kunde med hjärtat i halsgropen komma undan med en 2-1-seger, vilket var av största möjliga betydelse. Vad som däremot ska nämnas är att Djurgården hade en uppsjö av möjligheter att döda matchen.

Falkenberg ser, precis som väntat, ut att få det tufft i årets Allsvenskan och efter sju serieomgångar står gästerna på så få som fem poäng. Tillsammans med tabelljumbon Helsingborg är det därmed minst i Allsvenskan. Detta trots en stark säsongsinledning, start på serien med oavgjort mot Häcken och vinst över Mjällby. Därefter har gästerna dessvärre förlorat fyra matcher och kryssat en match.

Jag spelar på raka ettan till 1,57 @ bet365.

  • Match: Djurgården – Falkenberg
  • Spel: Djurgården (1)
  • Odds: 1,57 @ bet365
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 15/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar