Man City – Olympiacos

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester Citys säsongsinledning har varit halvknackig. Storförlust mot Leicester, kryss mot Leeds och en blygsam tiondeplats i tabellen. De oväntade poängtappen, har varit centrerade till ligaspelet. Annat i Champions League, där City gjort jobbet genom att köra över både Porto och Marseille. Klubbens segrar innebär att de nu, toppar gruppen med en imponerade målskillnad, på hela 6-1.

Olympiacos fick en flygande start på gruppspelet när man besegrade Marseille med 1-0. I matchminut 91 lyckades Ahmed Hassan sätta dit 1-0-målet vilket också senare blev slutresultatet. För Olympiacos del lyckades man dessvärre inte stå för samma prestation när gästerna i den andra omgången ställdes mot Porto. Efter ett tidigt insläppt mål lyckades inte Olympiacos ta sig tillbaka siffrorna skrevs till 2-0.

Jag spelar på Man City -1 (Asian Handicap) till 1,50 @ bet365.

  • Match: Man City – Olympiacos
  • Spel: Man City -1 (AH)
  • Odds: 1,50 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 3/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar