Olympiakos – Man City

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Olympiakos behöver vinna för hoppet om att avancera från gruppspelet. Grekerna inledde med vinst mot Marseille med 1-0, men har därefter torskat, mot Porto och Manchester City utan att göra mål. Dess match mot Porto var inget vidare, men vi kan samtidigt konstatera, att resultatet mot Manchester City senast, inte speglade grekernas prestation. Olympiakos haft svårt mot engelskt motstånd.

Manchester City ligger för nuvarande på trettondeplats, något överraskande. Detta efter att de förlorat mot Spurs i helgen. I de internationella sammanhangen har det gått bättre. Tre vinster av tre möjliga i gruppspelet. Man slog enkelt Porto (3-1), och har utöver det vunnit mot Marseille och Olympiakos med 3-0 vardera. Det behövs bara en poäng i onsdagens match för att ta sig vidare från gruppen.

Jag spelar på Man City -1,5 (AH) till 1,94 @ bet365.

  • Match: Olympiakos – Man City
  • Spel: Man City -1,5 (AH)
  • Odds: 1,94 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:55, 25/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar