Ferencvaros – Juventus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ferencvaros hamnade knappast i någon enkel Champions League-grupp. Klubben åkte först på förlust mot Barcelona med 5-1. Ferencvaros hade vissa farliga anfall, men i slutändan känns resultatet rättvist. Klasskillnad råder ikväll och räknar med att Juventus, gör detta möte till en ensidig historia. Hemmalaget spelade oavgjort mot Kiev på hemmaplan, där man kunde kvittera i den 90:e minuten.

Juventus är tvåa i gruppen och måste vinna här om man ska sätta press på Barcelona. Barca är nästan garanterade att ta tre poäng hemma mot ett skadedrabbat Kiev. Viktiga poäng på spel här alltså, räknar med att Juve lämnar planen tre poäng säkrade. Efter kryss mot Verona och förlust mot Barcelona, kunde Juventus äntligen hoppa tillbaka på vinnarspåret när man stötte på Spezia i helgen.

Jag spelar på Juventus -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,75 @ betsson.

  • Match: Ferencvaros – Juventus
  • Spel: Juventus -1,5 (AH)
  • Odds: 1,75 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 3/11

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar