Young Boys – Ferencvaros

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Young Boys lottades mot ungerska, Ferencvaros, i Champions League-kvalet. Laget är favoriter i första mötet, som spelas på Wankdorf Stadion. En vinst i första mötet skulle betyda oerhört mycket för Young Boys som sen spelar returen på bortaplan i Ungern. Young Boys är den dominerande klubben hemma i Schweiz. Young Boys vann seriespelet, överlägset förra säsongen, före tabelltvåan Basel.

Ferencvaros lyckades skrälla sig in i Champions League-gruppspelet förra säsongen. Men i gruppspelet hamnade laget med Juventus, Barcelona och Dynamo Kyiv. Laget var chanslösa i gruppen och förlorade hela fem av deras sex matcher. Men Ferencvaros presenterade iallafall sig på den stora Europa-scenen. Det har blivit ett tätt matchande under den närmaste tiden och deras form har påverkats av detta.

Jag spelar på raka ettan till 1,58 @ Unibet.

  • Match: Young Boys – Ferencvaros
  • Spel: Young Boys (1)
  • Odds: 1,58 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 18/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!