Benfica – Rangers

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Benfica har vunnit enkelt mot Lech Poznan på bortaplan respektive Standard Liege på hemmaplan. Man har med segrarna, naturligtvis stora möjligheter, att avancera till slutspelet. Klubben har kanske inte den allra djupaste av trupper, men det finns emellertid spelare som sticker ut ordentligt i truppen och som gör det portugisiska storlaget intressanta att uppmärksamma i Europa League.

Rangers har blomstrat sedan Liverpool-legendaren kom till klubben. Steven Gerrard har tagit gästerna till nya höjder och vunnit hela 84 av hans 132 matcher som Rangers-tränare. Dem skotska jättarna Celtic har fått sig en rejäl utmanare om guldet, det ser man inte minst i den stundande ligatabellen. Nu ska man dock ställas inför det som blir hela säsongens svåraste utmaning hittills för deras del.

Jag spelar på raka ettan till 1,93 @ betsson.

  • Match: Benfica – Rangers
  • Spel: Benfica (1)
  • Odds: 1,93 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:55, 5/11

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar