Benfica – Spartak Moskva

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Benfica visade klass i första matchen mot Spartak Moskva. De lyckades inte enbart stoppa Larsson utan kontrollerade matchbilden, samt kunde utan större hot vinna med två mål i Ryssland. Nu vänder laget hem. Favoriterna har naturligtvis chansen att vinna igen. Benfica är klart hetare och framförallt bättre än dagens motstånd. I nuvarande läge av säsongen, försöker portugiserna självfallet, hitta formtoppen.

Spartak Moskva ligger under med 2-0 inför returen på bortaplan och hoppet är näst intill dött. Spartak Moskva får sikta in sig på ligan även i år, trots att man får spela Europa League. Här klickas underspelet med anledningen att Benfica kontrollerade det här mötet bra senast. Jag förväntar mig att man gör det även ikväll, det här är en tuff bortamatch där Spartak antagligen får anpassa sig efter hemmalaget.

Jag spelar på under 3,5 mål till 1,44 @ bet365.

  • Match: Benfica – Spartak Moskva
  • Spel: Under 3,5 mål
  • Odds: 1,44 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 10/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!