Spartak Moskva – Benfica

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Spartak Moskva besitter spelare som bland annat svenska Jordan Larsson. Larsson var en bidragande faktor till att Spartak slutade på andraplats förra säsongen. Den placeringen, gav hemmalaget laget en chans i Champions League-kvalet. Här ikväll spelar Spartak deras första kvalmatch, men det kommer bli ett tufft möte när man lottades mot Benfica. Spartak Moskva har spelat två omgångar denna säsongen.

Benfica är ett skickligt lag som spelar en väldigt underhållande fotboll. Sedan tränaren Jorge Jesus tog över i augusti 2020 har laget vunnit hela 33 av hans 53 matcher vid sidlinjen. Det finns väldigt mycket talang i den nuvarande truppen och det har vi fått se under Benficas försäsong. Gästerna har gått obesegrade under hela sommaren och vunnit över bland annat de franska mästarna Lille OSC.

Jag spelar på Benfica Draw No Bet till 1,68 @ betsson.

  • Match: Spartak Moskva – Benfica
  • Spel: Benfica DnB
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 4/8

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!