Lech Poznan – Benfica

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Lech Poznan avancerade mot Hammarby i kvalspelet. Klubben möter Benfica idag, i Europa League. I klubblagsfotboll, har Lech Poznan varit ett namn som stuckit ut under längre tid. Emellertid har klubben inte sina glansdagar just nu. Inledningen på den polska ligasäsongen, vittnar egentligen också om det. Det har bara spelats några seriematcher, men laget blandar ordentligt. Mot Bialystok förlorade laget.

Benfica är ett lag och en klubb som konsekvent spelar i Champions League eller, ett sämre år, i Europa League. Fördelen med att ha Benfica i Europa League är att man faktiskt gäller som en reell kandidat till att göra bra resultat, ta sig vidare till slutspelet och där gå hela vägen. Eller åtminstone en ordentligt bra bit på vägen. I år radar man upp vinster i det inhemska ligaspelet och har nu fyra raka vinster.

Jag spelar på raka tvåan till 1,43 @ betsson.

  • Match: Lech Poznan – Benfica
  • Spel: Benfica (2)
  • Odds: 1,43 @ betsson
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 18:55, 22/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar