Västerås – Timrå

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Västerås hade inledningsvis en tuff start på säsongen och spelet stämde inte. Trots detta plockade man poäng, vilket innebar att hemmalaget hade ett betydligt bättre poängsnitt än majoriteten av resterande konkurrenter, något som laget, bättrat på rejält på sistone. Inför söndagens match har klubben fyra raka segrar och i senaste två matcherna har hemmalaget dessutom imponerat.

Timrå har inlett nuvarande säsong starkt, precis som befarat. Ihop med Björklöven får man anses vara hetaste kandidaterna. Senast såg det dock ut som att sviten skulle brytas när Karlskoga hade ledningen, men Timrå vände och kunde senare knipa bonuspoängen i straffläggningen. Dock saknar man fortsatt sin absolut bästa spelare Jonathan Dahlén som är på landslagsuppdrag med Tre Kronor i Finland.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,97 @ Svenska Spel.

  • Match: Västerås – Timrå
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,97 @ Svenska Spel
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 17:30, 8/11

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!