Rögle – Brynäs

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Rögle återfinns på en topplacering i tabellen för närvarande. Hemmalaget kommer med lysande form till denna tillställning med fyra raka segrar. Skåningarna innehar andraplatsen med 28 inspelade poäng på 12 matcher. Rögle är, självklart med och utmanar om guldet. I senaste matchen, besegrades Malmö, med 0-2 på bortaplan. Ikväll väntar Brynäs på Catena Arena och hemmalaget är obesegrade där.

Brynäs å andra sidan kommer med tre raka förluster och ligger på elfteplats, med 12 tagna poäng på 10 spelade matcher. Detta är en match jag tror Rögle vinner, mycket tack vara bättre form och hemmaplan. Brynäs spelade inte i tisdags, då matchen mot HV71 blev inställd. Med andra ord så lär Brynäs vara lite ringrostiga då man inte spelat match på över två veckor. Dessutom är formen ingen vidare.

Jag spelar på raka ettan till 1,87 @ betsson.

  • Match: Rögle – Brynäs
  • Spel: Rögle (1)
  • Odds: 1,87 @ betsson
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 12/11

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!