Färejstad – Brynäs

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Färejstad återfinns på sjätteplatsen i SHL-tabellen. Värmlänningarna inledde dåligt, men har emellertid kommit igång på sistone. I senaste matchen, plockade laget en imponerande seger mot Rögle med 3-4, efter straffar. Segern blev lagets femte, på deras sex senaste matcher. Värmlänningarna har ett av ligans vassaste powerplay, och har gjort sex mål på de fyra senaste matcherna.

Brynäs hittas på jumboplats i tabellen. Laget fick en usel start på säsongen och ligger på fjortondeplats efter 18 spelade omgångar. Brynäs ligger efter i spelschemat och har haft en dålig rytm under säsongen, pga Corona. Nyligen gick dess värvning, Jonathan Sigalet, tillbaka till Frölunda, efter ha varit bänkad i de senaste matcherna. Peter Andersson känns inte som rätt man i Brynäs bås.

Jag spelar på raka ettan till 1,78 @ betsson.

  • Match: Färjestad – Brynäs
  • Spel: Färjestad (1)
  • Odds: 1,78 @ betsson
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 30/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar