Kristianstad – Karlskoga

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Kristianstad spelade i HockeyAllsvenskan redan förra säsongen. Hemmalaget hade emellertid en sämre säsong. Skåningarna räddades av Gnagets dåliga säsong, och att säsongen stängdes av tidigare. Denna säsong har öppnats svagt och man ligger på trettondeplats med elva poäng. Det säger sig själv att det inte räcker långt. Man kommer senast från en hemmaförlust mot Södertälje och formen är mindre bra.

Karlskoga ligger sjundeplacerade med 21 poäng. Nu har laget spelat 15 matcher, vilket också är flest av alla lag i tabellen. Men en vinst borta mot Kristianstad ger ett bra hopp och kan räcka för att ta sig förbi tre lag och upp på fjärdeplats. Kristianstad vann faktiskt senast dem spelade mot Karlskoga. Men nu är min känsla är att Karlskoga har en formtopp, samtidigt som skåningarna är direkt svaga.

Jag spelar på raka tvåan till 1,94 @ betsson.

  • Match: Kristianstad – Karlskoga
  • Spel: Karlskoga (2)
  • Odds: 1,94 @ betsson
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 19:00, 13/11

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar