Väsby – Kristianstad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Väsby har avverkat 52 matcher i HockeyAllsvenskan, och nykomlingen kommer att få kvala för fortsatt spel i HockeyAllsvenskan. Ingen större skräll. Väsbys trupp var på pappret, mycket svagt inför seriestart och hemmalaget får därav räkna med ett par gastkramande matcher. Senaste tiden har varit turbulent för dem. Dess arena har inte kunnat användas, sedan hot, riktats mot vaktmästarna.

Kristianstad har haft en tuff säsong med alldeles för få inspelade poäng. Förra säsongen hade klubben samma problem och håller man sig kvar i HockeyAllsvenskan till kommande säsong känns det som att man måste tänka lite annorlunda för att kunna prestera bättre. Under avslutningen av serien har man inte fått det att stämma och nu är frågan hur man väljer att tackla ett negativt kval.

Jag spelar på Kristianstad ML till 2,18 @ Unibet.

  • Match: Väsby – Kristianstad
  • Spel: Kristianstad ML
  • Odds: 2,18 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 16/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!