AIK – Väsby

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

AIK besitter en väldigt bra spelartrupp, och borde rimligtvis återfinnas i toppskiktet av tabellen. Dock har stockholmarna svårt att vinna. I senaste matchen, gjorde AIK emellertid en imponerande vändning. Efter 0-2-underläge, mot Västervik, lyckades hemmalaget göra två sena mål och på straffar. Naturligtvis viktigt för klubben som hade en vinst på sina fem senaste matcher. Förmodligen fick AIK en boost.

Väsby är nykomlingar i Hockeyallsvenskan och ligger som väntat i botten av tabellen. I senaste matchen blev det förlust mot Södertälje borta med 3-0, och man kommer till denna match med endast en vinst på sina sju senaste matcher. Väsby har, i mina ögon, seriens sämsta lag och man bör inte räcka till mot AIK borta. Väsby förlorade med 4-1 i sitt senaste besök i Hovet och har nu fyra raka torsk.

Jag spelar på raka ettan till 1,68 @ betsson.

  • Match: AIK – Väsby
  • Spel: AIK (1)
  • Odds: 1,68 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 13/1

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!