AIK – Väsby

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

AIK besitter en väldigt bra spelartrupp, och borde rimligtvis återfinnas i toppskiktet av tabellen. Dock har stockholmarna svårt att vinna. I senaste matchen, gjorde AIK emellertid en imponerande vändning. Efter 0-2-underläge, mot Västervik, lyckades hemmalaget göra två sena mål och på straffar. Naturligtvis viktigt för klubben som hade en vinst på sina fem senaste matcher. Förmodligen fick AIK en boost.

Väsby är nykomlingar i Hockeyallsvenskan och ligger som väntat i botten av tabellen. I senaste matchen blev det förlust mot Södertälje borta med 3-0, och man kommer till denna match med endast en vinst på sina sju senaste matcher. Väsby har, i mina ögon, seriens sämsta lag och man bör inte räcka till mot AIK borta. Väsby förlorade med 4-1 i sitt senaste besök i Hovet och har nu fyra raka torsk.

Jag spelar på raka ettan till 1,68 @ betsson.

  • Match: AIK – Väsby
  • Spel: AIK (1)
  • Odds: 1,68 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 13/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar