Timrå – Väsby

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Timrå har börjat säsongen imponerande, och hittas, tre poäng bakom serieledaren Björklöven med två matcher mindre spelade. Senast besegrade klubben just Väsby hemma med 3-1, utan att egentligen förta sig. I och med den segern kommer laget till denna tillställning, med tio raka vinster. Hemmalaget har ett bra powerplay och ett imponerande anfallsspel med Dahlen, Lundeström, Lööke och Lundin.

Väsby är nykomlingar i Hockeyallsvenskan och inte helt otippat så ligger man efter 18 spelade matcher sist i tabellen. Så sent som i onsdags mötte man Modo borta och fick då stryk med hela 7-2. Nu väntar ytterligare en lång resa och dessutom tuffare motstånd. Senast man mötte Timrå stod man upp bra och förlorade ”bara” med 3-1. Denna gång tror jag siffrorna kan rinna iväg lite.

Jag spelar på Timrå -2,5 (Asian Handicap) till 1,75 @ expekt.

  • Match: Timrå – Väsby
  • Spel: Timrå -2,5 (AH)
  • Odds: 1,75 @ expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 27/11

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar