Kristianstad – Södertälje

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kristianstad har en fin form för tillfället. Klubben har brottats med några sportsliga problem under dem senaste två säsongerna. Inför nuvarande säsong, gjorde laget flera justeringar, vilket har fått ett positivt utslag. Främst satsade laget på att värva flera utländska spelare. Kristoff Kontos, Trevor Cheek, Nikolai Skladnichenko, samt Deven Sideroff har alla varit positiva tillskott för Kristianstad.

Södertälje har dock inte ett lika gynnsamt läge för tillfället. Inför kvällens tillställning i Kristianstads ishall har gästerna bara vunnit en av de åtta senaste matcherna. En del viktiga poäng har slarvats bort och för tillfället får SSK allt mer blicka nedåt i tabellen för att undvika att hamna i en bottenstrid. Spelmässigt är det inte mycket som fungerat och varken det offensiva eller defensiva spelet har rosat marknaden.

Jag spelar på raka ettan till 2,10 @ bethard.

  • Match: Kristianstad – Södertälje
  • Speltips: Kristianstad (1)
  • Odds: 2,10 @ bethard
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 17/11

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar