Holland – Bosnien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Holland har möjligheten att revanschera sig i gruppspelet om nationen vinner mot Bosnien ikväll. Laget är storfavoriter med bakgrunden att Holland är bättre. Bredd finns för att besegra Bosnien, hemma. På bortaplan spelade nationen 0-0. Faktiskt ett godkänt resultat någonstans (om man vinner hemma). Dess kryss mot Spanien senast, var imponerande, trots att man hade goda möjligheter på seger.

Bosnien skall vara väldigt nöjda med krysset de fick på hemmaplan. Man löste visserligen kryss även på bortaplan under gruppspelet mot Italien. Något sånt ser jag inte upprepas här utan jag tror att Holland tar kommandot direkt. Man har bättre kvalitet genom truppen som är uttagna och bredd samt spets blir som vanligt väldigt avgörande. En seger är långt ifrån mina tankar för Bosnien.

Jag spelar på raka ettan till 1,36 @ NordicBet.

  • Match: Holland – Bosnien
  • Spel: Holland (1)
  • Odds: 1,36 @ NordicBet
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 18:00, 15/11

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar