Espanyol – Girona

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Espanyol återfinns på förstaplats i Segunda Division. Klubben har imponerat under säsongsstarten. De ramlade ur förstaligan förra säsongen, men nu, ser det ut som laget kommer göra en återkomst direkt. Framförallt defensivspelet har imponerat, och Espanyol har endast släppt in tre bollar på dem inledande tolv matcherna. På hemmaplan har Espanyol gått obesegrade så här långt.

Girona vill samtidigt även dem tillbaka till förstaligan. Förra säsongen missade dem precis. Under denna säsongen har laget knappast presterat. Laget hittas nu på sextondeplatsen. Här känns det som att man hade behövt ha med sig en bättre form i hopp om att lyckas störa Espanyol, men Girona har istället fyra raka utan vinst. Senast förlorade man mot Mallorca. Inte mycket tyder på en ljus fortsättning.

Jag spelar på raka ettan till 1,45 @ 888Sport.

  • Match: Espanyol – Girona
  • Spel: Espanyol (1)
  • Odds: 1,45 @ 888Sport
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 20/11

SpelbolagBonusLänk
888Sport500 krSpela här!

Lämna ett svar