Bilbao – Espanyol

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Bilbao innehar tolfteplatsen i Primera Division. Hemmalaget åkte på en 0-2-förlust senast när Valencia besöktes och den bittra eftersmaken kan givetvis, fortfarande finnas kvar. Samtidigt finns också faktorer som talar till lagets fördel inför den här matchen och det är kanske framförallt två saker som kan bli avgörande, fördel av hemmaplan och den tuffa truppsituationen för motståndarna.

Espanyols form är bra och de befinner sig i en uppåttrend, men helt friktionsfritt snurrar spelet absolut inte på. Flera huvudrollsinnehavare i truppen missar matchen på grund av avstängningar och skador. Borja Iglesias, Sergi Darder, Pabo Piatti, Sergio García, David López och mest sannolikt också Óscar Duarte kommer inte spela i kvällens fredagsmatch. Detta är såklart enorma bekymmer.

Jag spelar på raka ettan till 1,73 @ NordicBet.

  • Match: Bilbao – Espanyol
  • Speltips: Bilbao (1)
  • Odds: 1,73 @ NordicBet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 8/3

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar