Växjö – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö fortsätter imponera, men nu senast stod smålänningarna för ett bottennapp när Djurgården stod för motståndet. Hemmalaget såg väldigt uddlösa ut, och Sam Hallam kritiserade laget. Nu ikväll väntas revansch och favoritskapet har Växjö när Malmö gästar. Växjös offensiva spel var som bortblåst senast och här förlitar man sig på stjärnspelare som Robert Rosén, Richard Gynge och Andrew Calof.

Malmö har varit mycket blekt under första tredjedelen av SHL. Målskyttet har hackat och det defensiva spelet har varit svajigt, men nu är gästerna inne i positiv trend med två raka vinster mot Skellefteå och Brynäs. Ett skönt besked för tränare Joakim Fagervall som varit starkt kritiserad inledningsvis. I och med segrarna får man lite andrum, men tabelläget är fortsatt prekärt och Malmö ligger fortsatt jumbo i SHL.

Jag spelar på under 5,5 mål till 1,87 @ Unibet.

  • Match: Växjö – Malmö
  • Spel: Under 5,5 mål
  • Odds: 1,87 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 26/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar