LASK – Tottenham

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

LASK ligger på tredjeplats i gruppen. Tre poäng bakom Antwerp och Tottenham, är hemmalaget därför pressade att inkassera poäng. Med stor sannolikhet, krävs det att LASK besegrar Tottenham, för chans på avancemang. Såklart är detta en riktigt tuff uppgift för Österrikarna, som är stora underdogs. När klubbarna ställdes mot varandra senast, vann tillslut Tottenham matchen med 3-0.

Tottenham hittas på andraplats i gruppen. Med nio inspelade poäng är man endast bakom Antwerp på grund av en förlust i inbördesmöte. För att säkra avancemang från gruppen räcker det med att klubben endast plockar en poäng på torsdag. Ett säkrat avancemang vore viktigt för Tottenham då man kan vila sina spelare i den sista gruppspelsomgången. Och som alla andra lag, är man i behov av rotation.

Jag spelar på raka tvåan till 1,72 @ betsson.

  • Match: LASK – Tottenham
  • Spel: Tottenham (2)
  • Odds: 1,72 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 18:55, 3/12
SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!