Växjö – Oskarshamn

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö har vunnit nio av de fjorton senaste matcherna och smålänningarna är också en toppkandidat i SHL-tabellen. Hemmalaget hittas på tredjeplatsen, och fortsätter hemmalaget konservera sin fina form, finns chans på topplacering. Främst är dess starka defensiv, kännetecknande för klubben, där Viktor Fasth inför förra matchen hade hållit nollan i tre raka matcher. Calof har imponerat i Växjö.

Oskarshamn är elfteplacerade och har en kraftigt nedåtgående formkurva, precis som den ifjol vid den här tiden. Förra säsongen stod de för en oerhört bra start på grundserien för att sedan rasa rakt ner i bottenträsket, något som mycket väl kan ske nu. Inför tisdagens match har man samlat på sig sex raka förluster och det krävs att tränare Martin Filander vänder på den dystra trenden.

Jag spelar på raka ettan till 1,62 @ betsson.

  • Match: Växjö – Oskarshamn
  • Spel: Växjö (1)
  • Odds: 1,62 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 8/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar