Oskarshamn – Växjö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Oskarshamns sista fjärdedel av säsongen kommer bli väldigt viktig för om klubben kan fortsätta husera i högstaligan. Hemmalaget är jämväl indragna i den glödheta bottenstriden och framöver kommer varje poäng vara viktig för att kunna undvika en plats som skulle innebära negativt kval. Inför tisdagens match har hemmalaget inkasserat tre raka förluster. Tränare Martin Filander har inte råd med förlustsvit.

Växjö har inte mycket att klaga på i det läget man befinner sig i just nu. Smålandsklubben har tagit över serieledningen från Rögle och poängen trillar in en efter en. Senast klubben förlorade en match under ordinarie matchtid var på annandagen när Örebro vann med 6–2. Sedan dess har alltså Växjö spelat 16 matcher där man tagit minst en poäng och det är en oerhört stark svit.

Jag spelar på raka tvåan till 1,82 @ betsafe.

  • Match: Oskarshamn – Växjö
  • Spel: Växjö (2)
  • Odds: 1,82 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 16/2

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!