Napoli – Real Sociedad

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela artikeln:

Napoli har fördel inför det avgörande mötet mot Real Sociedad när oavgjort räcker för avancemang. Nu är Napoli dessutom, obesegrade sedan det tragiska beskedet om Diego Maradona. Laget går för seger, när Europa League-gruppspelet kommer avgöras och en slutspelsplats skall säkras. På besök kommer skadedrabbade Real Sociedad, som man ska ha god chans att besegra med formkurvan som man har.

Real Sociedad reser till Italien med skadeläget, formsvackan och en tid utan seger. Den mycket sevärda samt supervärvningen David Silva är skadad och saknas ikväll, men frågan är om inte Mikel Oyarzabal saknas snäppet mer. Det är tunga skador i den spanska truppen inför gruppfinalen. Ser man till lagets senaste matcher, så har man inte lyckats varken förlora eller vinna under sina senaste fyra.

Jag spelar på raka ettan till 2,00 @ bethard.

  • Match: Napoli – Real Sociedad
  • Spel: Napoli (1)
  • Odds: 2,00 @ bethard
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 18:55, 10/12

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!