Sassuolo – Benevento

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Sassuolo avslutar deras tuffa spelschema, med matcher mot både Inter och Roma. Inter var första laget att besegra Sassuolo denna säsongen, vilket också var väntat med tanke på formen. På hemmaplan har Sassulo kryssat mer än vunnit, medans bortastatistiken ser bättre ut. Dock skall tilläggas att en förlust på tio omgångar är imponerand. Hemmalagets spelartrupp är imponerande, framför allt offensiven.

Benevento är gäster under fredagen när Sassuolo skall ta en efterlängtad seger, inte bara överlag utan också på hemmaplan, där de bara tagit en seger den här säsongen. Sassuolo är ett gyllene exempel på lag som dragit fördel över att resterande lag inte har något stöd av läktarna. Frågan är hur länge den här fina formen håller, för mot Benevento skall man segra. Benevento kryssade senast mot Parma.

Jag spelar på raka ettan till 1,61 @ bet365.

  • Match: Saussolo – Benevento
  • Spel: Saussolo (1)
  • Odds: 1,61 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 11/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar