Esbjerg – Fredrikshavn

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Esbjerg innehar tredjeplatsen i Metalligaen efter 22 spelade omgångar. Esbjerg har förändrat mycket inför nuvarande säsong. Hemmalaget är samtidigt klubben, som fått absolut bäst nystart. Säsongen har gått över förväntan. I stort sett all spets har bytts ut och uppgraderats samtidigt som klubben behållit deras kärna. Esbjerg har därav, lyckats hitta en bra balans mellan anfall och försvar.

Fredrikshavn inledde säsongen svajigt och har haft svårt att hitta en jämnhet i spel och resultat. Främst är det försvaret som varit allt annat än stabilt och gästerna har haft svårt att döda matcherna. En annan akilleshäl har varit bortaspelet där man snittar drygt en poäng per match, som givetvis är för dåligt för ett förväntat topplag. Man föll, väldigt förvånande, senast mot tabelljumbon Odense med hela 1-5.

Jag spelar på raka ettan till 2,00 @ bet365

  • Match: Esbjerg – Fredrikshavn
  • Spel: Esbjerg (1)
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 15/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!