Bilbao – Huesca

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Bilbao gästas av nästjumbon Huesca på San Mamés under fredagen. Hemmalaget har inte krigat om europaplatserna de senaste säsongerna, som man brukar göra. Denna säsongen har Bilbao fortsatt på samma spår. Höstresultaten har varit lama och klubben radade upp alldeles för många torskar. Fjorton poäng har gett Bilbao en trettondeplats, men de är endast tre poäng ovanför det röda strecket.

Huesca har inte stått för någon bra höst dem heller, och deras är ju betydligt sämre än Bilbaos. Huesca gjorde en snabb vända nere i Segunda innan laget flyttas upp igen direkt, men att döma av laget hittills lär sessionen i finrummet bli lika kort som i andradivisionen. Man har efter hela tretton omgångar bara noterats för en vinst, ett facit helt enkelt inte håller och som innebär att man ligger näst sist i serien.

Jag spelar på raka ettan till 2,14 @ Unibet.

  • Match: Bilbao – Huesca
  • Spel: Bilbao (1)
  • Odds: 2,14 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 18/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!