Huesca – Sevilla

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Huesca gästas av toppklubben, Sevilla under lördag. Huesca spelade i den spanska andradivisionen nu förra säsongen, men dem vann ligatiteln och flyttades därmed upp till förstaligan. Sedan uppflyttningen har det emellertid gått sämre för Huesca. Klubben återfinns i botten av tabellen med sju inspelade poäng. Det är lika många som bottenkonkurrenterna Celta Vigo och Levante.

Sevilla kommer hit till dagens möte med en ypperlig form i bagaget. Den spanska storklubben inledde ligasäsongen med väldigt blandade resultat, men på sistone har dem hittat tillbaka till dess stabilitet och vinsterna har radats upp. I skrivande stund har Sevilla hela fyra raka segrar i bagaget, där ligaspelet och CL-gruppspelet är inräknat. Spelartruppen kommer med fullt självförtroende inför lördagen.

Jag spelar på Sevilla Draw No Bet till 1,48 @ betsson.

  • Match: Huesca – Sevilla
  • Spel: Sevilla DnB
  • Odds: 1,48 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 28/11

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar