Valladolid – Huesca

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Valladolids säsong har varit kämpig och inför kommande match mot Huesca hittas hemmalaget just nu, på sextondeplats i serien, endast två pinnar ovanför negativa strecket. Klubben åkte ur cupen i senaste matchen mot Levante. Fokuset ligger på ligaspelet och att förnya kontraktet. Valladolid bjuds på ett ypperligt tillfälle, att nu inkassera tre poäng under fredagskvällen när tabelljumbon gästar.

Huesca ligger fortfarande sist, något man gjort i princip hela säsongen. Med endast en vinst i ligan över tjugo omgångar har man rejäl uppförsbacke i jakten på att säkra ett nytt kontrakt. Något måste ske här under andra halvan av säsongen, annars blir det Segunda nästa säsong. Har dock svårt att se Huesca förbättras till en sådan nivå. Inför fredagens möte har Huesca blivit nollade i fyra raka ligamatcher.

Jag spelar på Valladolid Draw No Bet till 1,67 @ Unibet.

  • Match: Valladolid – Huesca
  • Spel: Valladolid DnB
  • Odds: 1,67 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 29/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar