Valladolid – Leganes

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Valladolid hittas i bottenstriden av seriespelet, närmare bestämt på fjortondeplats. Laget har spelat in 20 poäng, sex poäng ovanför nedflyttningen. Många gånger har man gjort det väldigt bra, i synnerhet på hemmaplan, där hemmalaget har plockat poäng både mot Valencia och Real Sociedad på de två senaste hemmamatcherna. Innan dess lyckades man dessutom plocka poäng mot ett sargat Atletico Madrid.

Leganes har sannerligen haft svårt att hitta rätt den här säsongen. 14 gjorda mål och 28 insläppta säger nog en hel del. På sistone har man visserligen gjort det helt okej och man är de facto obesegrade i fyra raka matcher, varav tre i ligaspelet. Men i dessa matcher har man faktiskt inte stött på det starkaste av motstånd. Tre av dessa lag har varit ligajumbon Espanyol, Celta Vigo och Deportivo Alaves.

Jag spelar på Valladolid Draw No Bet till 1,82 @ Unibet.

  • Match: Valladolid – Leganes
  • Spel: Valladolid DnB
  • Odds: 1,82 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 3/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar