Brighton – Arsenal

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Brightons grundspel fungerade rätt så bra senast mot West Ham, trots att klubben inte skapade samma mängd målchanser som många gånger tidigare. Det fanns en hunger och agressivitet i offensiven, något målen vittnade om. Hemmalaget fick till fronttrion med Welbeck centralt och Maupay och Trossard strax bakom. “Seagulls” skapade inte massa chanser mot West Ham men har goda möjligheter framöver.

Arsenal är ligans mest utskällda lag och ställde upp med årets kanske svagaste elva senast mot Chelsea, iallafall på pappret. Men oj vilken skillnad det var. Det var ingen spelmässigt briljant match men energin var något helt annat. Detta var dock bara en insats och även om den ger lugn åt en hårt kritiserad trupp och tränarstab så krävs det betydligt mer för att ta Arsenal ur krisen.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,81 @ Unibet

  • Match: Brighton – Arsenal
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,81 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 29/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!