Man United – Aston Villa

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester United och Ole Gunnar Solskjaer är konstant ifrågasatta. Uniteds spel har inte sett särskilt imponerande ut under hösten och inledningen. Men med det sagt är hemmalaget med i toppstriden, och kan pressa, serieledaren Liverpool vid eventuell hemmaseger ikväll. Förmodligen räknade inte många med detta och det tänker många låter ganska absurt i efterhand.

Aston Villa däremot borde nu vara helnöjda, med tanke på att man är en del av toppstriden, har läskigt fin form på slutet och fortsätter att rada upp goda prestationer. Ett par poäng till och man kan redan nu räkna in nytt kontrakt och det var väl ändå det huvudsakliga målet med säsongen. I bortalaget har det tidigare funnits stora problem med skador, men nu ser det klart bättre ut.

Jag spelar på Aston Villa +1 (Asian Handicap) till 1,70 @ betsafe.

  • Match: Man United – Aston Villa
  • Spel: Aston Villa +1 (AH)
  • Odds: 1,70 @ betsafe
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 1/1

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar