Man United – Aston Villa

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Manchester United och Ole Gunnar Solskjaer är konstant ifrågasatta. Uniteds spel har inte sett särskilt imponerande ut under hösten och inledningen. Men med det sagt är hemmalaget med i toppstriden, och kan pressa, serieledaren Liverpool vid eventuell hemmaseger ikväll. Förmodligen räknade inte många med detta och det tänker många låter ganska absurt i efterhand.

Aston Villa däremot borde nu vara helnöjda, med tanke på att man är en del av toppstriden, har läskigt fin form på slutet och fortsätter att rada upp goda prestationer. Ett par poäng till och man kan redan nu räkna in nytt kontrakt och det var väl ändå det huvudsakliga målet med säsongen. I bortalaget har det tidigare funnits stora problem med skador, men nu ser det klart bättre ut.

Jag spelar på Aston Villa +1 (Asian Handicap) till 1,70 @ betsafe.

  • Match: Man United – Aston Villa
  • Spel: Aston Villa +1 (AH)
  • Odds: 1,70 @ betsafe
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 1/1