Krefeld – Köln

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Krefeld var nära konkurs förra säsongen och krisrubrikerna haglade. Inför den här säsongen har Krefeld tagit fram ett lag, med en total scenförändring, jämfört med tidigare säsonger. Lagets tilltänkte tränare, Glen Hanlon avgick i inledningen, samt flera spelare har lämnat med honom. Krefeld har därför fått inleda säsongen med snabbtänkta lösningar. Hittills har hemmalaget torskat fyra av fyra matcher.

Köln har betydligt bättre harmoni än vad dagens motståndare har. Gästerna har länge varit ett av tyska högstaligans mest framgångsrika lag. I bagaget har man flera säsonger med lyckade resultat. Tidigare tränaren Uwe Krupp tog över rodret i februari förra säsongen och fortsätter att träna laget den här säsongen. En viktig pusselbit i truppen men man har även förstärkt med flera vassa spelare.

Jag spelar på raka tvåan till 2,05 @ Unibet.

  • Match: Krefeln – Köln
  • Spel: Köln (2)
  • Odds: 2,05 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:30, 3/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar