Milan – Juventus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Milan återfinns på förstaplatsen när Juventus gästar under trettondagen. Detta lär såklart inte bli enkel tillställning för hemmalaget eftersom att gästerna är italiensk fotbolls stolthet de senaste åren. Matchen betyder väldigt mycket, fotbollsmässigt och det finns mängder andra parametrar att väga in här. Milan kommer få kämpa hårt för att bibehålla dess imponerande form när matchstart väl är där.

Juventus har en lång bit till toppen, en bit som man sällan fått ta del av att försöka hämta ikapp tidigare. Nu sitter man i det läget, eftersom man tappat för många poäng helt enkelt och formen inte alltid varit där den skall. Man saknar den där jämna, otroligt starka formkurvan som man haft tidigare säsonger. Man kommer från en match mot Udinese där det sprudlade av självförtroende (4-1).

Jag spelar på Juventus Draw No Bet till 1,65 @ bet365.

  • Match: Milan – Juventus
  • Spel: Juventus DnB
  • Odds: 1,65 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 6/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar