Milan – Juventus

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela artikeln:

Milans Zlatan Ibrahimovic är tillbaka från skada och presenterade sig direkt. Zlatan som varit hemma i Sverige under uppehållet och tränat med Hammarby, har stark form efter skadan, och fick sätta ett straffmål i hans comeback. Giganten Juventus väntar ikväll med Ronaldo och grabbarna i regerande ligamästaren. Fokuset ligger inte heller bara på Ibrahimovic. Fortfarande oklart huruvida han startar.

Juventus är på god väg att säkra ligatiteln. Nu återstår bara några poäng till för att säkra den ordentligt, tre av dessa tror jag att dom kommer mot Milan. Ronaldo, Dybala och resterande offensiva krafter i Juventus ser mycket formstarka ut och det är vad som kommer bli avgörande. Miralem Pjanic är kvar i klubben än så länge. Pjanic styr och ställer på mittfältet och håller en högre klass än de flesta i Milan.

Jag spelar på raka tvåan till 2,20 @ bethard.

  • Match: Milan – Juventus
  • Spel: Juventus (2)
  • Odds: 2,20 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:45, 7/7

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!