Växjö – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Växjö bortaslog Djurgården senast och revanscherade sig efter att tidigare förlorat mot samma lag på hemmaplan. Hemmalaget vet bevisligen, hur man tar revansch efter en aningen sämre prestation. Sett till hela julen och nyårsperioden har Växjö haft en imponerande form, med tre vinster och en förlust. Naturligtvis ett godkänt facit för smålänningar som för tillfället innehar tredjeplatsen i tabellen.

Skellefteå är inte bara en bra bit efter i tabellen, man kommer också till den här matchen med två raka bortaförluster och en form som knappt går att läsa av. Det blandas och ges otroligt mycket. Dem som minns Skellefteå från tidigare på 2000-talet kommer inte att känna igen laget. Då var SAIK en maskin som vann alla matcher. Nu presterar man svinbra ena veckan, men är helt under isen nästa vecka.

Jag spelar på Växjö ML till 1,63 @ bethard.

  • Match: Växjö – Skellefteå
  • Spel: Växjö ML
  • Odds: 1,63 @ bethard
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 7/1

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar