Leeds – Brighton

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Leeds hade en stökig inledning på säsongen. Emellertid har denna mattats av, och nykomlingen hittas i mittenskiktet av tabellen. Det stora problemet för klubben är insläppta mål. Hemmalaget har minus i målskillnad, trots skaplig målproduktion. I hemmalaget blir det inget spel för Kalvin Phillips efter gult kort i senaste matchen. Även Tyler Roerts, Gaetano Berardi och mittbacken Robin Koch, saknas.

Brighton som har nio raka matcher utan att vinna i Premier League, har problem med målskyttet. Laget hade periode, där det såg lovande ut för Brighton, men man har inte fått det att lyfta i år. Nu möter man ett Leeds som jag befarar kommer att vara lite för svåra att hantera, med tanke på att det är ett lag som spelar en offensiv pressfotboll. Det är i ett sådant grepp som Brighton har haft svårt.

Jag spelar på raka ettan till 2,23 @ Unibet.

  • Match: Leeds – Brighton
  • Spel: Leeds (1)
  • Odds: 2,23 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 16:00, 16/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar