Newcastle – Leeds

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Newcastle blev ordentligt straffade på Old Trafford i senaste omgången. Den stora snackisen blev om Cristiano Ronaldos återkomst inför matchen och det blev precis som förväntat. Trots 4-1-förlusten, hade Newcastle faktiskt flertalet chanser. Laget hotade Manchester United, men som tidigare håller laget inte hela vägen, och mot de allra största är de några nivåer sämre. Callum Wilson kan tyvärrr saknas ikväll.

Leeds har haft en tuffare säsongsinledning än vad man kanske trodde. Trots att man mött en hel del bra lag under inledningen, så har man hoppet om att stjäla någon poäng. Laget har spelat fyra raka matcher utan seger den här säsongen, men vi alla vet att Leeds har mer i sig under Marcelo Bielsa. Newcastle på bortaplan är en match som man trivs med och passar laget ganska bra spelmässigt.

Jag spelar på Leeds Draw No Bet till 1,65 @ bet365.

  • Match: Newcastle – Leeds
  • Spel: Leeds DnB
  • Odds: 1,65 @ bet365
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 21:00, 17/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!