Leeds – Wolverhampton

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Leeds har inlett säsongstarten starkt med två segrar, ett kryss och en förlust. Detta trots att dem stött på både Liverpool och Manchester City. Många tippade klubben att störa topplagen och landa på en bra placering. Bielsa och manskapet har också imponerat inledningsvis. Klubben inledde säsongen med 4-3-förlust mot Liverpool, men har därpå, slagit Fulham och Sheffield United.

Wolverhampton imponerade återigen förra säsongen då man till slut hamnade på sjundeplats efter att ha blandat och gett mot slutet. Laget har öppnat denna säsong på samma sätt. Laget inledde med vinst mot Sheffield United, men förlorade därefter tre raka matcher. 1-0 mot Stoke, 3-1 mot Manchester City och 4-0 mot West Ham. Laget besegrade visserligen Fulham senast, men det var med knappa siffror.

Jag spelar på Leeds Draw No Bet till 1,82 @ betsson.

  • Match: Leeds – Wolverhampton
  • Spel: Leeds DnB
  • Odds: 1,82 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 19/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar