West Ham – Leeds

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

West Ham har gått starkt under denna säsongen, och i Hammers senaste matcher, har hemmalaget nu hittat tillbaka till formen. Moyes gäng har verkligen blandat sig in i kampen om Europaplatserna, och de har absolut kvaliteten för att stanna kvar. Londonklubben besitter kvalitet i båda ändarna, och flertalet spelare, presterar på fantastisk nivå. Londonlaget nollade motståndarna i senaste två seriematcherna.

Leeds säsong har kantats mycket av skador och sjukdomar. Vissa anser att Leeds haft otur, men andra anser att deras spelartrupp är alldeles för tunn. Det ligger sanning i både men Bielsas gäng har iallafall tagit tillräckligt mycket poäng för att vara på säker mark. West Ham och Leeds möttes för bara en vecka sedan och då vann de förstnämnda med 2-0. Anrika Leeds har haft stora problem i försvarsspelet.

Jag spelar på raka ettan till 1,67 @ Unibet.

  • Match: West Ham – Leeds
  • Spel: West Ham (1)
  • Odds: 1,67 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 15:00, 16/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!